//Minden, amit a Dell Inspiron laptopokról tudni érdemes!

Minden, amit a Dell Inspiron laptopokról tudni érdemes!

Teljesen mindegy, hogy milyen évszak van, hiszen laptopra mindig szükség van. Persze a legtöbben karácsonyra, születésnapra, esetleg egyéb eseményre vásárolnak készüléket Gyakran merül fel azonban a kérdés, hogy milyen típust érdemes választani. Az első és legfontosabb, hogy olyan masinát szerezzünk be, amely megfelel az igényeinknek. A Dell Inspiron laptopok azonban a legtöbb feladatra megfelelnek. Lássuk, mit érdemes tudni róluk! 

Dell Inspiron laptop 

Bár a processzorok és a grafikus modellek, illetve az adattárak teljesítménye és azok fogyasztásának mutatója az elmúlt időszakban sokat javult, a legtöbb esetben azonban az igazán hatékony eszköz szinte csak álom lehet. Fontos azonban a hordozhatóság, ami kapcsán a Dell Inspiron laptopokra nem lehet panasz. A paraméterekről nem is beszélve, ugyanis számos kivitelben kaphatóak minőségi készülékek. 

Az egyik legnépszerűbb termékcsalád az Inspiron széria, hiszen ezek kiválóan alkalmasak általános, irodai, esetleg otthoni felhasználásra egyaránt. Rendkívül jó árfekvésük van, emellett a szervízhátterük is kiváló, így a legtöbb felhasználó igényeit tökéletesen kielégítik. A kollekción belül megtalálható a 3000, sz 5000, illetve a 7000 széria. Míg előbbi egy belépő szintű eszköz, remekül használható otthoni körülmények között, azonban nem képvisel prémium minőséget. Akinek fontos az ár-érték arány, otthon, fix helyen használná az eszközét, annak kiváló választás lehet ez a készülék.  

Inspiron 5000 

Másik megoldás az Inspiron 5000, amely már egy kicsit drágább modell. A különbség az előző szériához képest, hogy jóval minőségibb és erősebb anyaghasználattal rendelkezik, amihez megerősített készülékházat is kapott. Ezáltal sokkal inkább egy hordozható eszközt kapunk, amely még az ütéseknek is jobban ellen tud állni. A billentyűzet ennél a típusnál már háttérvilágítással rendelkezik, egyes verzióknál pedig a kijelzőkáva ultravékony nano-edge kialakítást kapott. Az 5000 tehát egy igazán divatos és trendi draab, amely 13, 14, 15, illetve 17 hüvelykes változatban egyaránt kapható.  

Inspiron 7000 

A három közül a legjobb és persze a legdrágább a 7000-es széria, amely már egy prémium kategória. A remek minőség, a könnyed súly, a vékony készülékház mind azt segíti elő, hogy igazán hatékonyan végezhessük a munkánkat. Rendelhető 13 és 15 hüvelykes verzióban, ráadásul vehetünk akár 360 fokban kihajtható az érintőkijelzős változatban egyaránt.  

Alkatrészek beszerezése Dell laptopokhoz 

A Dell Inspirion akkumulátor vásárlása rendkívül egyszerű, ha éppen cserére van szükség. Sajnos egy idő után minden gép alkatrésze megadja magát, csökken annak teljesítménye. Az akksik esetén szóba jöhetnek természetesen a külső változatok, de beszerezhetünk hozzájuk akár plusz töltőt, amivel akár útközben is pumpálhatunk beléjük egy kis energiát. 

Összegezve 

Ami tehát a Dell Inspiron laptopokat illeti, számos széria termékei közül válogathatunk, ami nagyban megkönnyíti a választást. Csak azt kell eldöntenünk, hogy mennyit szánunk az amúgy irodába, otthonra vagy szórakozásra használt eszközre.